Prezentare

Viitorul este în mâinile tale.

Noul Jeep Avenger complet electric, cu ADN 100% pur Jeep. Te vei îndrăgosti la prima vedere de designul îndrăzneț și vei fi uimit de combinația extraordinară de tehnologie, capabilitate și versatilitate.

Până la
400 Km mixt
550 km urban
* autonomie electrică estimată conform WLTP

24 Minute
Încărcare 80% la 100 kWh
prin încărcare rapidă DC

156CP
Putere electrică

54 kWh
Capacitate baterie

O CONCENTRARE DE STIL ȘI LIBERTATE EMBLEMATICĂ JEEP®

Design-ul îndrăzneț reflectă personalitatea iconică Jeep®: grila cu șapte fante, acoperișul negru* contrastant care subliniază silueta și farurile full-LED fac ca Avenger să fie recunoscut de la prima vedere.

EXPERIENȚE CONECTATE

Interiorul digital și conectat al modelului Jeep® Avenger, cu o suprafață totală a ecranelor de 20,5″, aduce libertate în experiența de condus. În plus, toate detaliile sale sunt evidențiate de iluminarea ambientală multicoloră, care poate fi adaptată în funcție de emoțiile tale.

CAPABILITĂȚI 100% JEEP

Noul Jeep® Avenger se remarcă prin determinarea și spiritul de aventură în dimensiune compactă. Selectorul Selec-Terrain® și sistemul Hill Descent Control îți permit să te adaptezi la orice condiții meteorologice pe care le vei întâlni pe drum – ploaie, zăpadă, suprafață alunecoasă, iar garda la sol generoasă te ajută să faci față chiar și condițiilor extreme.

MAȘINA ANULUI CARE SCHIMBĂ
REGULILE JOCULUI

Noul Avenger, primul Jeep® 100% electric, este deja un succes menit să redefinească viitorul mobilității și să stabilească un nou standard pentru SUV-urile mici din întreaga lume. Și nu suntem singurii care gândesc astfel: Avenger este Mașina Anului 2023!

SOLICITĂ OFERTA


Consum de energie electrică Jeep® Avenger Full-Electric autonomie (kWh/100km): 15,9 – 15,3; Emisii de CO2 (g/km): 0. Autonomie Jeep® Avenger Full-Electric Autonomie: 404 – 389 km. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, actualizat la 6 decembrie 2022. Valorile indicate sunt cu titlu comparativ.

Valorile consumului real de energie electrică si autonomia reala pot diferi fata de valorile omologate și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori precum: opțiuni, frecvența reîncărcării electrice pe kilometri parcurși, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipuri și condiții de anvelope, condiții de drum, condiții climatice exterioare etc.

Imaginile sunt cu termen de prezentare.

* Dotare opțională pe versiunile Altitude si Summit

Detalii tehnice

Back to top