Asistență rutieră

Pentru siguranța ta, serviciul non-stop de asistență rutieră

În caz de accident sau defecțiune a autovehiculului dumneavoastră, vă oferim un pachet complet de servicii: asistență telefonică, tractare auto, depanare și mașină la schimb.

Atunci când aveți nevoie! Serviciul este disponibil 24/24, în orice zi a anului.

Serviciul asistență rutieră este gratuit pentru mărcile aflate în portofoliul EMILIAN Auto Sibiu: Dacia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Maserati, Abarth. Pentru oricare altă marcă auto, vă oferim cel mai bun raport calitate-preț.

Finanțări și asigurări auto
Asistență rutieră

Poți beneficia de acest serviciu în orice situație în care nu îți poți continua călătoria începută deja. Asistența rutieră îți este utilă în caz de accident, dar și atunci când mașina are o defecțiune mecanică, electrică sau are probleme cu pneurile, în cazul lipsei de combustibil sau în cazul pierderii sau deteriorării cheilor.

Mașină la schimb

Ai fost implicat într-un accident, iar mașina ta nu mai poate fi folosită? Pe lângă tractarea autovehiculului în service, posesorilor de autovehicule din portofoliul EMILIAN Auto Sibiu le punem la dispoziție, gratuit, mașină la schimb, pe întreaga durată a reparațiilor. Întreabă consilierii noștri despre condițiile în care poți beneficia de acest serviciu.

Contactează-ne

    Back to top