Promoții Auto Reggio Emilia

Ofertele Fiat

FIAT Tipo

Avantaj client de la 3.950 Euro + TVA prin Programul Rabla 2022

Alege una din variantele Sedan, Hatchback sau Station Wagon pentru a te bucura de noua gamă Fiat Tipo. Noua generație Fiat Tipo dispune de următoarele dotări incluse: INTELLIGENT SPEED ASSIST; RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE; CONTROLUL BENZII DE RULARE; ASISTENȚĂ PENTRU DETECTAREA OBOSELII.

Fiat 500 Electric

Începând de astăzi, noul Fiat 500 electric poate fi al tău! Noul Fiat 500 electric are o autonomie de până la 320 de kilometri în ciclu WLTP, iar în ciclu urban poate ajunge până la 460 de kilometri. Mulțumită încărcării rapide la 85 kW, poți obține o autonomie de 50 kilometri în doar 5 minute, cât durează o pauză de cafea. Noul 500 este disponibil cu o varietate de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou: Easy Wallbox, Connected Wallbox, Cablu de încărcare Type 2 și Fast charge.

*Autonomie până la 460 km în ciclu Urban și până la 320 km în ciclu combinat WLTP **Dotări opționale pentru versiunea Action

Ofertele Jeep

NOUL JEEP COMPASS

Noul Jeep® Compass revine cu upgrade-uri importante în materie de tehnologie, motorizări, siguranță și design, cu un look puternic și un interior restilizat.

Oferta de la 24.050 Euro – TVA inclus

prin Programul RABLA

JEEP RENEGADE

Jeep Renegade – 16.910 € T.V.A. inclus

Jeep Renegade este disponibil acum prin Programul Rabla! 16.910 EUR cu T.V.A. inclus, pentru echiparea Sport, 1.0 Turbo,120 CP.

Oferta este valabilă prin Programul Rabla 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu.

NOUL JEEP GLADIATOR

RATA LUNARA DE LA 326 EURO + TVA

Noul Gladiator oferă cea mai bună putere din segmentul său. Propulsorul exclusiv cu șase cilindri 3.0 Multijet turbodiesel și transmisia automată cu 8 rapoarte oferă până la 264 CP și un cuplu de 600 Nm.

Cel mai performant Wrangler creat vreodată este acum la 51.660 Euro + T.V.A.!

Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la următorul nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®. Sistem 4×4 Rock-Trac®, Axe heavy-duty Dana® 44 față/spate, Punți heavy-duty DANA® față/ spate cu diferențiale blocabile Tru-Lok®.

Preț valabil pentru Jeep Wrangler Rubicon 2.0 Turbo AT8 270 CP. Oferta este disponibilă în limita stocului.

Back to top