Promoții Auto Reggio Emilia

Ofertele Jeep

Jeep Avenger

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 550 KM, ÎNCĂRCARE RAPIDĂ LA 100 KWH. VINO SĂ ÎL CUNOȘTI!

Noul Jeep Avenger este primul Jeep® complet electric. Conduci spre viitor cu o combinație îndrăzneață de stil, tehnologie și capabilitate.

JEEP RENEGADE E-HYBRID

JEEP® PREZINTĂ NOUL RENEGADE E-HYBRID, O EXPERIENȚĂ DE-A DREPTUL ELECTRIZANTĂ. DE LA 22.948 EURO + TVA, PRIN PROGRAMUL RABLA.

 

Explorează lumea electrificării cu Jeep Renegade e-Hybrid. Un SUV compact mild hybrid ca niciun altul! Descoperă beneficiile!

GAMA JEEP PHEV

Noile Jeep® Wrangler, Compass și Renegade sunt acum echipate cu tehnologie 4xe Plug-In Hybrid, pentru ca tu să conduci în condiții de consum și emisii reduse. Bucură-te de mobilitate fără emisii în oraș!

JEEP COMPASS E-HYBRID

TEHNOLOGIE MILD HYBRID, STIL CONSACRAT JEEP. AVANS DE LA 11.913 EURO + TVA ȘI 13 LUNI FĂRĂ RATE DE LEASING

 

Explorează lumea electrificării cu o nouă motorizare hibridă eficientă, confortabilă și inovatoare. Descoperă Jeep Compass e-Hybrid!

NOUL JEEP GLADIATOR

DE LA 444 EURO / LUNA +TVA

 

Noul Gladiator oferă cea mai bună putere din segmentul său. Propulsorul exclusiv cu șase cilindri 3.0 Multijet turbodiesel și transmisia automată cu 8 rapoarte oferă până la 264 CP și un cuplu de 600 Nm.
Cel mai puternic Jeep® dintre pickup-uri. Descoperă noul Gladiator de la 444 Euro / luna +TVA!

JEEP WRANGLER PHEV

MAI CAPABIL CA NICIODATĂ

 

Campionul incontestabil de off-road este vehiculul ideal si pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, dispunând de o îmbunătățire semnificativă a performanței pe șosea, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde.

Descoperă noul Jeep Wrangler 4xe!

SUSȚINEM CĂLĂTORIILE RELAXATE!

Primăvara ne aduce mereu noutate, inspirație, soare și stare de bine. Pentru că ne dorim ca fiecare călătorie să fie un prilej de relaxare, până pe 20 mai, te așteptăm în rețeaua reparatorilor autorizați Jeep, participanți la promoție, pentru a îți face o verificare gratuită a autovehiculului, în 11 puncte esențiale.

Ofertele Fiat

FIAT Tipo

Avantaj client de la 3.950 Euro + TVA prin Programul Rabla 2022

Alege una din variantele Sedan, Hatchback sau Station Wagon pentru a te bucura de noua gamă Fiat Tipo. Noua generație Fiat Tipo dispune de următoarele dotări incluse: INTELLIGENT SPEED ASSIST; RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE; CONTROLUL BENZII DE RULARE; ASISTENȚĂ PENTRU DETECTAREA OBOSELII.

Fiat 500 Electric

Începând de astăzi, noul Fiat 500 electric poate fi al tău! Noul Fiat 500 electric are o autonomie de până la 320 de kilometri în ciclu WLTP, iar în ciclu urban poate ajunge până la 460 de kilometri. Mulțumită încărcării rapide la 85 kW, poți obține o autonomie de 50 kilometri în doar 5 minute, cât durează o pauză de cafea. Noul 500 este disponibil cu o varietate de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou: Easy Wallbox, Connected Wallbox, Cablu de încărcare Type 2 și Fast charge.

*Autonomie până la 460 km în ciclu Urban și până la 320 km în ciclu combinat WLTP **Dotări opționale pentru versiunea Action

Back to top