Promoții Auto Reggio Emilia

Ofertele Jeep

Jeep Avenger

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 550 KM, ÎNCĂRCARE RAPIDĂ LA 100 KWH. VINO SĂ ÎL CUNOȘTI!

Noul Jeep Avenger este primul Jeep® complet electric. Conduci spre viitor cu o combinație îndrăzneață de stil, tehnologie și capabilitate.

JEEP RENEGADE E-HYBRID

JEEP® PREZINTĂ NOUL RENEGADE E-HYBRID, O EXPERIENȚĂ DE-A DREPTUL ELECTRIZANTĂ. DE LA 22.948 EURO + TVA, PRIN PROGRAMUL RABLA.

 

Explorează lumea electrificării cu Jeep Renegade e-Hybrid. Un SUV compact mild hybrid ca niciun altul! Descoperă beneficiile!

GAMA JEEP PHEV

Noile Jeep® Wrangler, Compass și Renegade sunt acum echipate cu tehnologie 4xe Plug-In Hybrid, pentru ca tu să conduci în condiții de consum și emisii reduse. Bucură-te de mobilitate fără emisii în oraș!

JEEP COMPASS E-HYBRID

TEHNOLOGIE MILD HYBRID, STIL CONSACRAT JEEP. AVANS DE LA 11.913 EURO + TVA ȘI 13 LUNI FĂRĂ RATE DE LEASING

 

Explorează lumea electrificării cu o nouă motorizare hibridă eficientă, confortabilă și inovatoare. Descoperă Jeep Compass e-Hybrid!

NOUL JEEP GLADIATOR

DE LA 444 EURO / LUNA +TVA

 

Noul Gladiator oferă cea mai bună putere din segmentul său. Propulsorul exclusiv cu șase cilindri 3.0 Multijet turbodiesel și transmisia automată cu 8 rapoarte oferă până la 264 CP și un cuplu de 600 Nm.
Cel mai puternic Jeep® dintre pickup-uri. Descoperă noul Gladiator de la 444 Euro / luna +TVA!

JEEP WRANGLER PHEV

MAI CAPABIL CA NICIODATĂ

 

Campionul incontestabil de off-road este vehiculul ideal si pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, dispunând de o îmbunătățire semnificativă a performanței pe șosea, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde.

Descoperă noul Jeep Wrangler 4xe!

Ofertele Fiat

FIAT Tipo

Avantaj client de la 3.950 Euro + TVA prin Programul Rabla 2022

Alege una din variantele Sedan, Hatchback sau Station Wagon pentru a te bucura de noua gamă Fiat Tipo. Noua generație Fiat Tipo dispune de următoarele dotări incluse: INTELLIGENT SPEED ASSIST; RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE; CONTROLUL BENZII DE RULARE; ASISTENȚĂ PENTRU DETECTAREA OBOSELII.

Fiat 500 Electric

Începând de astăzi, noul Fiat 500 electric poate fi al tău! Noul Fiat 500 electric are o autonomie de până la 320 de kilometri în ciclu WLTP, iar în ciclu urban poate ajunge până la 460 de kilometri. Mulțumită încărcării rapide la 85 kW, poți obține o autonomie de 50 kilometri în doar 5 minute, cât durează o pauză de cafea. Noul 500 este disponibil cu o varietate de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou: Easy Wallbox, Connected Wallbox, Cablu de încărcare Type 2 și Fast charge.

*Autonomie până la 460 km în ciclu Urban și până la 320 km în ciclu combinat WLTP **Dotări opționale pentru versiunea Action

Back to top