Mașina ta veche nu își pierde valoarea!

De acum, este mai simplu să obții o evaluare corectă și să folosești banii ca avans pentru un automobil nou.

Vii cu mașina la noi

Te programezi în formularul de mai jos și aduci mașina la EMILIAN Auto Sibiu. Poate fi orice marcă sau model și poate avea maxim 7 ani vechime și nu mai mult de 150.000 km la bord.

Evaluare în doar 30 minute

Mașina ta va beneficia de o analiză detaliată și o evaluare financiară corectă realizate de o echipă de profesioniști. Este suficient să faci o programare la sediul nostru și, în 30 de minute, obții toate informațiile!

Pleci cu mașina nouă!

Îți alegi modelul preferat dintre mărcile aflate în portofoliul EMILIAN Auto Sibiu (Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Jeep) și beneficiezi de o ofertă preferențială ca să poți finaliza cât mai rapid achiziția!

Avantajele serviciului Buy-Back

Avantajele serviciului Buy-Back / Trade In EMILIAN
  • În doar 30 de minute, poți afla care este prețul corect al mașinii tale, în funcție de caracteristici, dotări și uzură! Câștigi timp și scapi de grija cumpărătorilor neserioși.
  • Te sprijinim cu tot ceea ce înseamnă procesul de vânzare, dar și cu o ofertă personalizată pentru oricare dintre automobilele noi din portofoliul EMILIAN Auto Sibiu
  • Eviți birocrația inutilă! Ne ocupăm inclusiv de documente și de relația cu autoritățile, în baza unei împuterniciri notariale, astfel încât să ai parte de un serviciu complet.

Vinde mașina în regim de consignație

  • O vizită la sediul nostru și doar 30 de minute sunt tot ceea ce îți trebuie pentru a afla prețul corect al mașinii tale.
  • Poți lăsa mașina spre vânzare în parcul nostru auto, în condiții de siguranță deplină, iar echipa noastră se va ocupa de promovarea anunțului și de întreg procesul de vânzare, contra unui comision de doar 2,5% din prețul de achiziție
  • Suport pentru documentație! Atunci când găsim cumpărător îți oferim întregul nostru suport pentru vânzarea rapidă, inclusiv în ce privește documentele și actele solicitate de autorități.

Primul pas e cel mai simplu! Află valoarea corectă a mașinii tale prin EMILIAN Auto Sibiu!

Programează-te


Back to top