Service autorizat Fiat, Fiat Professional, Jeep și Alfa Romeo

Auto Reggio Emilia, reparator autorizat al mărcilor Jeep, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo în județul Sibiu, deține o echipă experimentată de consilieri, mecanici auto, electricieni, tinichigii și vopsitori auto, la dispoziția ta pentru realizarea oricăror lucrări de verificare, întreținere, reparații și reglări funcționale, indiferent dacă mașina ta este în garanție sau în perioada de extra garanție.

Măsuri de siguranță

Am luat toate măsurile de siguranță pentru ca vizita în service-ul Auto Reggio Emilia să fie cât mai eficientă. Programează vizita în service, telefonic sau online, folosind formularul de mai jos sau datele de contact

Revizie periodică și ITP

Ne dorim ca mașina ta să ruleze în cele mai bune condiții – de la primul kilometru –  și ne asigurăm de asta în cadrul reviziilor periodice pe care le efectuăm pentru tine, indiferent dacă autovehiculul tău se află sau nu în garanție. Alături de inspecția tehnică periodică, verificările periodice sunt esențiale pentru identificarea din timp a eventualelor probleme care ar putea afecta sistemele critice ale mașinii tale.

Verificările de sezon

Sistemul de încălzire/răcire, pneurile, nivelul de ulei, sistemul de iluminat – toate acestea sunt verificate la începutul sezonului de iarnă, respectiv de vară, pentru ca tu să poți circula în siguranță, indiferent de condițiile meteo.

Asistență rutieră

Serviciul de asistență rutieră este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7, pe teritoriul județului Sibiu și este gratuit în primul an de la achiziționarea oricărui autovehicul nou din gama Jeep, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth și Maserati. La finalul primului an sau la ieșirea din garanție a autovehicului, Auto Reggio Emilia vă oferă pachete speciale de asistență rutieră. Solicitați detalii consilierului de vânzări/service!

Tu alegi Piesele de schimb potrivite bugetului tău

Programează o vizită în service


Garanții de producător și garanții extinse

Garanția Fiat

Autovehiculele FIAT beneficiază de garanţie conform carnetului de garanţie, începând cu data livrării acestora (data de început garanție din Carnetul de Garanţie), garanţie acordată de către producător prin intermediul importatorului, numai pentru defectele de fabricaţie sau de material.

Această garanţie constă în obligaţia producătorului de a schimba sau de a recondiţiona prin reparaţie piesele ce prezintă defecte de fabricaţie sau de material, cu piese de schimb originale FIAT. Reclamarea oricăror defecte se va face obligatoriu unui concesionar autorizat FIAT, acesta fiind singurul abilitat de către producător în ceea ce priveşte acordarea garanţiei.

FI4T PLUS

FIAT Plus este un program dedicat autovehiculelor Fiat aflate în afara perioadei de garanţie şi care au o vechime mai mare de 4 ani. În cadrul FI4T Plus poți obține beneficii personalizate pe model auto constând în preţuri fixe pentru cele mai importante piese utilizate în întreţinerea autovehiculului, adaptate vârstei acesteia.

Garanția Fiat Professional

Autovehiculele Fiat Professional beneficiază de garanţie conform carnetului de garanţie, începând cu data livrării acestora (data de început garanție din Carnetul de Garanţie), garanţie acordată de către producător prin intermediul importatorului, pentru defectele de fabricaţie sau de material.

Această garanţie constă în obligaţia producătorului de a schimba sau de a recondiţiona prin reparaţie piesele ce prezintă defecte de fabricaţie sau de material, cu piese de schimb originale FIAT. Reclamarea oricăror defecte se va face obligatoriu unui concesionar autorizat FIAT, acesta fiind singurul abilitat de către producător în ceea ce priveşte acordarea garanţiei.

Garanția extinsă

Puteți opta pentru extinderea garanției pentru autovehiculul dumneavoastră Fiat Porfessional rulat. Prin autovehicul rulat se înțelege un autovehicul Fiat Professional funcțional înmatriculat in Romania, cu masa maximă admisă de 3,5tone având maxim 7 ani vechime și maxim 150.000 km rulați (oricare termen survine primul).

Garanția Jeep

Autovehiculele Jeep beneficiază de o garanție comercială oferită de constructor de 2 ani fără limită de kilometri

Autovehiculele Jeep sunt garantate comercial pentru orice defecțiune constatată ca atare în unitățile service autorizate Jeep și recunoscută de către Producător ca fiindu-i imputabilă. Garanţia Comercială Jeep se aplică autovehiculului aflat în perioada de garanție, în condițiile specificate în Carnetul de Garanție.

Clientul beneficiază de remedierea cu titlu gratuit a tuturor defecțiunilor de material, de montaj sau de fabricație, constatate ca atare în unitățile service autorizate Jeep din țară și din străinătate şi recunoscute de către Producător ca fiindu-iimputabile. Garanţia Comercială intră în vigoare începând cu data livrării autovehiculului către primul Client (inclusiv Utilizator). Transferul de proprietate asupra autovehiculului nu modifică durata şi condițiile Garanţiei comerciale Jeep.

Această Garanţie comercială Jeep încetează la atingerea celor 2 ani şi/sau conform condițiilor de scoatere din garanție stipulate în Carnetul de Garanție.

Garanția Alfa Romeo

Autovehiculul tău Alfa Romeo a fost conceput şi construit cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, pentru a îți oferi pe termen lung fiabilitate şi siguranţă. Perioada de garanție pentru modelul tău Alfa Romeo începe de la data livrării și poate dura până la 7 ani în limita a 150.000 km. Serviciul de garanţie îți asigură protecţie în cazul unui defect ce presupune o reparaţie neașteptată, ca urmare a unui defect mecanic, electric sau electronic cauzat de o eroare de asamblare sau fabricaţie a modelului tău Alfa Romeo.

Auto Reggio Emilia – partener autorizat din reţeaua autorizată Alfa Romeo în România – promite să înlăture cu plăcere și fără costuri, ori de câte ori este nevoie, orice defecţiune survenită, atâta timp cât condiţiile precizate în carnetele de garanție sunt îndeplinite.

Back to top