Despre EMILIAN

1991

Brandul EMILIAN a fost creat în urmă cu peste 30 de ani, la Sibiu. Inginer de profesie, specializat în tehnologia construcțiilor de mașini, dar și sportiv de performanță, Dorian Ștefan a revenit la Sibiu după încheierea carierei sportive.

„M-am întors acasă deoarece am considerat că este de datoria mea să dau înapoi Sibiului o parte din ceea ce am primit.”

Dorian Ștefan, Director general EMILIAN S.R.L.

EMILIAN S.R.L. devine dealer autorizat DACIA în Sibiu, continuând ideea originală a fondatorului – aceea de a promova valorile tradiționale. Noul brand capătă recunoaștere odată cu lansarea cu succes pe piața sibiană a modelului Dacia Super Nova.

1994
Galerie foto/video inaugurare sediu nou EMILIAN

2007

În 14 septembrie 2007 are loc inaugurarea actualului sediu al Grupului EMILIAN, în loc. Șelimbăr, lângă podul de centură. Noile showroom-uri, dar și service-ul generos, dotat cu tehnologii și aparatură de ultimă generație, sunt pregătite să își întâmpine clienții.

Grupul EMILIAN își extinde portofoliul de mărci auto cu modele din clasa medie și premium, prin preluarea concesiunii Fiat Group în Sibiu. EMILIAN Impex S.R.L. primește numele Auto Reggio Emilia și devine astfel unicul dealer local al mărcilor Fiat, Alfa Romeo și Lancia.

2007
ALFA-ROMEO-159 (model 2007)
2010

Un an de răscruce pentru grupul EMILIAN. Investițiile în oameni, servicii și logistică din ultimii ani se regăsesc în cifra de afaceri – EMILIAN S.R.L. ajunge astfel pe locul I în Topul Afacerilor din România – Județul Sibiu în categoria întreținere și reparații autovehicule și se clasează pe locul III în Top profit România 2020 în categoria comerț, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor.

Auto Regio Emilia este desemnat „Dealerul anului 2015 în România” în cadrul Conferinței Naționale a Dealerilor AutoItalia.

„Emilian a crescut vânzările cu 56%, iar cota de piață la nivelul județelor pe care
le reprezentăm a crescut cu 85%. Sunt rezultate cu adevărat impresionante.”

Dorian Ștefan
Director General EMILIAN S.R.L.

În același an, EMILIAN S.R.L. obține certificarea ISO 9001 : 2015 – o garanție în plus a serviciilor oferite la standarde de calitate recunoscute internațional.

2015
Auto Regio Emilia - Dealerul Anului în România 2015
Astăzi

Grupul EMILIAN își continuă creșterea și își adaptează strategia de business și viziunea la o nouă piață auto, în care tehnologia se îmbină cu tradiția, de la modul în care sunt construite autovehiculele la preferințele mereu evoluând ale clienților.

Back to top