Centru constatare daune

Consultanță profesională în cazul daunelor auto

Acum este mai simplu să rezolvi dosarul de daună în cazul unui accident auto!

Consilieri experimentați în constatarea daunelor te vor ajuta să evaluezi corect pagubele produse în urma accidentului, să pregătești dosarul de daună potrivit asigurării pe care o deții – RCA sau CASCO și să finalizezi cu succes orice reparații necesare autovehiculului deteriorat în accident.

Centru constatare daune - EMILIAN Auto Sibiu
Constatare și evaluare corectă daună

Atât în cazul daunelor parțiale, cât și în cel al daunelor totale, consilierii EMILIAN Auto Sibiu îți vor oferi o evaluare corectă, exactă și rapidă a costurilor, pentru a fi prezentată companiei de asigurări în vederea recuperării daunei.

Asistență dosar de daună

Dacă deții un autoturism a cărui marcă se află în portofoliul EMILIAN Auto Sibiu, consilierii noștri specializați în daune auto te pot ajuta să pregătești toate detaliile și documentele de care ai nevoie pentru ca solicitarea ta să fie soluționată cu succes și cât mai rapid.

Tractarea autovehiculelor imobilizate

În caz de accident, îți punem la dispoziție serviciul de tractări auto, disponibil 24/24 în Sibiu și în zonele limitrofe. Dispunem de platforme de dimensiuni variate, pentru transportul în siguranță al autoturismului tău și te putem consilia cu privire la reparațiile necesare.

Contactează-ne


    Back to top