Finanțări auto

Pasul 1

Alegi marca și modelul auto preferat, indiferent că este vorba despre un autovehicul nou sau unul de ocazie.

Pasul 3

În funcție de oferta financiară agreată, pregătești documentația și ne-o transmiți prin e-mail, prin curier sau direct la sediu.

Pasul 2

Discuți cu un consilier vânzări VN/VO despre ofertele disponibile și opțiunile de finanțare cele mai potrivite bugetului tău.

Pasul 4

Semnezi contractul și, în scurt timp, vei putea crea noi aventuri memorabile la volanul autovehiculului dorit.

Finanțări și asigurări auto
Finanțări auto pentru persoane fizice

Îți oferim variante accesibile de finanțare, prin credit și leasing auto, dar și prin programele de finanțare cu suport guvernamental – Rabla și Rabla Plus. Consilierii noștri de vânzări îți pot oferi toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv documente necesare, calcule estimative rate și valori rate reziduale, astfel încât procedura de achiziție să fie simplă și rapidă.

Finanțări auto pentru persoane juridice

Aveți nevoie de un singur autovehicul sau de o flotă?  Pe lângă oferta diversificată de mărci și modele auto, EMILIAN Auto Sibiu vă pune la dispoziție și condiții avantajoase de creditare, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Perioada contractuală poate varia între 1 și 5 ani, iar condițiile de finanțare sunt flexibile și negociabile.

Asigurări auto obligatorii și opționale

Te ajutăm să alegi polița de asigurare auto cea mai potrivită, la achiziția unui autovehicul nou sau a unuia de ocazie. Întreabă un consilier EMILIAN Auto Sibiu despre tipurile de polițe disponibile, despre daunele pe care fiecare dintre ele le acoperă și până la ce valoare, despre costuri și posibilitatea de a te proteja pe tine dar și pe pasagerii autovehiculului pe care îl conduci atunci când circuli în afara României.

Solicită informații despre finanțări și asigurări auto
    Back to top