Testează noul FIAT 500 Hibrid

 • Fiat 500 Hibrid City

Prezentare

Noul 500 devine de acum hibrid, și o face cu stilul și eleganța cu care iconicul model Fiat 500 te-a obișnuit.

De ce să alegi hibrid

Nu este doar un beneficiu adus mediului înconjurător, a alege un vehicul hibrid înseamna că te iubești pe tine în primul rând, și alegi tot ceea ce este mai bun pentru tine.

Fiat 500 Hibrid City

Avantaj total

Datorită impactului ecologic pozitiv incontestabil ale motoarelor hibride, majoritatea țărilor promovează o mulțime de măsuri economice avantajoase pentru a le face mai accesibile decât vehiculele cu motoare tradiționale, precum reducerea impozitelor.

Design

Un suflet hibrid, dar un stil unic: inconfundabilul design Fiat 500. Fiat 500 se mândrește cu sufletul său hibrid și o arată cu încredere prin sigla exclusivă a ediției de lansare, aplicată pe stâlpul B: simbolul unui efort în apărarea mediului.

500, I LOVE DEW

Un omagiu adus mediului înconjurător, ce reflectă spiritul său “verde”: aceasta este nuanța Green Dew a noului 500 Mild Hybrid Launch Edition, cu accente de verde, creată pentru a complimenta noua generație hibrid. Un produs de înaltă calitate, cu un scop etic: combaterea poluării cu plastic în mediul marin. Scaunele noului 500 și 500C Mild Hybrid Launch Edition sunt realizate cu premiatul SEAQUAL® YARN: o fibră inovatoare, care se realizează prin reciclarea plasticului colectat din oceanele, plajele și estuarele noastre.

Noul motor hibrid

Reduceți emisiile cu până la 20% *, cu ajutorul noului motor hibrid, ce echipează modelele 500 și 500C. Ușor de utilizat, vă permite să reduceți consumul de combustibil oferind o plăcere sporită la volan. Trebuie doar să urmăriți informațiile pe display, pentru a profita la maximum de tehnologia Fiat Hibrid și pregătiți-vă pentru o schimbare de aer.
*Potrivit ciclului de omologări NDc2

Infotainment

Cu ajutorul ecranului intuitiv TFT al noilor ediții 500 și 500C Hibrid Launch Edition, este suficientă o privire pentru a avea totul sub control, pornind chiar de la nivelul bateriei motorului hibrid, până la fluxul de energie (utilizare și recuperare), precum și recomandarea treptei de viteză pentru un plus de eficiență.

Datorită asistenței Apple CarPlay, puteți conecta iPhone-ul dvs. la ecranul Uconnect ™ 7 ”HD pentru a obține indicații de drum, a iniția apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta Apple Music, audiobook-uri sau podcast-uri, în timp ce sunteți concentrat la drum.

Noile ediții 500 și 500C Hibrid sunt compatibile cu Android Auto ™. Conectați-vă smartphone-ul și gestionați hărțile, muzica, contactele și multe altele, fără a vă periclita siguranța. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile dvs. vor apărea pe afișajul HD Uconnect ™ 7 ”, organizat în pagini ușor de parcurs.

Apple CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.
Android, Android Auto ™, Google Play și alte mărci comerciale sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Fiat 500 - Hibrid - Panou de bord

Prețuri Fiat 500 Hibrid

de la 16 600 EUR (tva inclus)

 • 1.0 HATCHBACK Hybrid 16 600 € (TVA inclus)

 • 1.0 CABRIO Hybrid 19 100 € (TVA inclus)

 • 1.0 DOLCEVITA HATCHBACK Hybrid – 18 806 € (TVA inclus)

 • 1.0 DOLCEVITA CABRIO Hybrid – 20 840 € (TVA inclus)

Detalii tehnice

 • Motor cu tehnologia hibrid
 • Infotainment
 • APPLE CARPLAY
 • Display Uconnect™ 7” HD
 • Android Auto ™
 • Află toate detaliile. Solicită oferta!
Back to top