Noutăți auto

Latest Industry News

Start comenzi DACIA SPRING

Vă așteptăm în showroom pentru finalizarea achiziției, până pe 27 mai inclusiv!

Ați efectuat o precomandă pentru modelul Dacia SPRING COMFORT PLUS? Vrem să vă asigurăm că am folosit timpul dintre momentul precomenzii și cel prezent pentru a pregăti cât mai bine lansarea primului model electric Dacia.  Apreciem încrederea pe care ne-ați oferit-o și iată că este momentul să mergem către următoarea etapă a călătoriei noastre electrice.

Suntem acum pregătiți pentru a deschide comenzile în showroom-ul Dacia – EMILIAN Auto Sibiu pentru achiziționarea de vehicule Dacia Spring începând cu 20.05.2021. Dacă sunteți în continuare hotărât(ă) să faceți achiziția primului model Dacia electic, vă așteptăm pentru emiterea bonului de comandă, de luni până vineri în intervalele orare 9:00 – 13:00, 13:30 – 17:30.

Menționăm că termenul de prezentare în showroom este de 7 zile, ceea ce înseamnă că putem înregistra solicitările clienților care ne vizitează în showroom până la data de 27 mai, inclusiv. Este important de reținut că, după trecerea acestui termen în cazul în care nu veți demara procesul într-un showroom Dacia, vom considera că ați renunțat la precomandă și nu veți mai beneficia de prioritate la livrarea unui vehicul Dacia Spring în decursul anului 2021.

În eventualitatea în care doriți ca achiziția să fie efectuată prin accesarea Programului Rabla Plus 2021 și/sau Programul Rabla 2021, vă rugăm să ne contactați, în showroom-ul Dacia – EMILIAN Auto Sibiu în termenul de 7 zile susmenționat cu toată documentația necesară în vederea deschiderii Notei de Înscriere în Programul Rabla/Rabla Plus, în limita bugetelor aprobate pentru cele două programe.

Emiterea bonului de comandă, preluarea documentului de plată și efectuarea plății avansului de minimum 5% din prețul tarif, cu TVA inclus, în contul Renault Commercial Roumanie, pentru cumpărarea vehiculului DACIA SPRING COMFORT PLUS se va realiza exclusiv după validarea Notei de Înscriere în PSIPAN.

Aveți nevoie de mai multe informații? Ne găsiți și la numărul de telefon 0731 33 44 55, e luni până vineri în intervalele orare 9:00 – 13:00, 13:30 – 17:30.

Back to top