Programul Rabla – Fiat și Jeep

Programul RABLA 2022 – Ofertă și pre-înscriere

Programul Rabla Clasic

Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In

Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet valoric pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 140g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. În 2021, valoarea estimată a tichetului este de 7.500 RON. Eco-bonusul pentru mașina hibrid are o valoare estimată la 3.000 RON, în timp ce eco-bonusul GPL este estimat la 1.500 RON.

Programul Rabla Plus

Pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia Plug-in

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul Rabla Plus oferă două tipuri de tichete: eco-tichet pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km în regim WLTP, respectiv eco-tichet pentru achiziția unei mașini 100% electrice.

Oferta Fiat și Jeep în Programul RABLA 2022

Noul Jeep Compass e-Hybrid

30.419 € (TVA inclus)*

*Preț valabil prin Programul Rabla 2022. Ofertă supusă unor condiții. 

Noua tehnologie e-Hybrid își face debutul pe modelul Compass pentru deplasări mai eficiente și un plus de putere de până la 15 kW (20 CP). Pachetele Winter și Function sunt incluse în ofertă.

Oferta de la 30.419 Euro – TVA inclus prin Programul RABLA

Noul Jeep Renegade

22.189 € (TVA inclus)*

*Preț valabil prin Programul Rabla 2022. Ofertă supusă unor condiții. 

Jeep Renegade este disponibil acum prin Programul Rabla! 22.189 EUR cu T.V.A. inclus, pentru echiparea Longitude, 1.0 Turbo, 120 CP.

Oferta este valabilă prin Programul Rabla 2022, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu.

Noua Gamă Fiat Tipo

Cu avantaj client de la 3.950 € (TVA inclus)*

*Preț valabil prin Programul Rabla 2022. Ofertă supusă unor condiții. 

Alege una din variantele Sedan, Hatchback sau Station Wagon pentru a te bucura de noua gamă Fiat Tipo.

Noua generație Fiat Tipo dispune de dotări performante, inclusiv: Intelligent Speed Assist, Recunoașterea semnelor de circulație,  controlul benzii de rulare, asistență prin detectarea oboselii.

Înscrie-te în Programul RABLA 2021


    Condiții ofertă finanțare și prețuri programul RABLA 2021

    Ofertă Fiat Panda 4×4 – Oferta de preț 10.231 EUR + TVA valabilă prin Programul Rabla 2021, valid de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Preț pentru Fiat Panda 0.9 TwinAir 85 CP Wild 4×4, include contravaloarea primei de casare (6500 RON). Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și conțin dotări opționale, disponibile contra cost.

    Ofertă Jeep RenegadeOferta de preț de la 14.990 EUR valabilă prin Programul Rabla 2021, valid de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, sub rezervă aprobării Auto Italia în Programul Rabla. Preț pentru Jeep Renegade SPORT 1.0 120 CP, include contravaloarea primei de casare (6500 RON). Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

    Back to top