Jeep Gladiator
Jeep Gladiator - Zona Cargo

ZONĂ CARGO AMPLĂ

Noul Jeep® Gladiator are o cabină dublă și o benă din aliaj cu dimensiunile 1521 x 1442 mm echipată cu priză protejată de intemperii, lumini LED și sistem de depozitare Trail Rail cu puncte de prindere ajustabile.

LEGENDARA PUTERE Jeep®

Noul Gladiator oferă cea mai bună putere din segmentul său. Propulsorul exclusiv cu șase cilindri 3.0 Multijet turbodiesel și transmisia automată cu 8 rapoarte oferă până la 264 CP și un cuplu de 600 Nm.

Jeep Gladiator - Putere
Jeep Gladiator - Experienta in aer liber

EXPERIENȚĂ COMPLETĂ ÎN AER LIBER

Jeep® Gladiator oferă o experiență completă în aer liber grație parbrizului rabatabil, portierelor detașabile și celor trei configurații posibile: plafon hard-top din trei părți, soft-top și top down. Libertate pentru a călători în orice anotimp.

CAMERĂ FRONTALĂ

O echipare unică în segment este camera frontală cu care este echipat modelul Gladiator cu ajutorul căreia pot fi evitate obstacole. Imaginile cu drumul din fața mașinii sunt afișate pe display-ul sistemului multimedia Uconnect, iar camera are un sistem de auto-curățare pentru a garanta imagini clare tot timpul.

Jeep Gladiator - Camera frontala
Jeep Gladiator - Boza audio detasabila

BOXĂ AUDIO WIRELESS DETAȘABILĂ

Ia cu tine muzica preferată cu ajutorul boxei audio detașabile Alpine. Noul Gladiator este singurul model din segment echipat cu o boxă audio Bluetooth detașabilă, ușor de folosit. Boxa audio se încarcă în timpul condusului, este rezistentă la praf și poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 90 cm pentru maxim 30 minute.

SOLICITĂ OFERTA PENTRU NOUL JEEP GLADIATOR

    *Ofertă valabilă pentru persoane juridice, pentru Jeep Gladiator Overland 3.0 V6 AT8 4WD, cu valoare recomandată de 54.300 euro + TVA. Finanțare prin Impuls Leasing, cu 50% avans, valoare reziduală 20%, durata contract leasing 60 luni, dobânda 0%. Oferta este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu termen de prezentare.

    Back to top