No images in slideshow

Prezentare

Modelul Jeep® Avenger prezentat nu este încă disponibil pe piețele europene, deoarece este momentan un model de pre-producție neomologat. Comercializarea în țările europene este așteptată aproximativ la sfârșitul anului 2022. Valorile de consum și emisii vor fi disponibile pe site-ul oficial Jeep de îndată ce vehiculul va fi comercializat.

Imaginea este orientativă și are doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile afișate ar putea să nu fie disponibile sau pot varia, atunci când vehiculul va fi disponibil.

DNA PUR JEEP

Noul SUV complet electric te va impresiona cu designul său exterior uimitor, care se potrivește perfect cu cele mai recente tehnologii digitale și conectate. Jeep Avenger va stârni pasiuni datorită spațiului său versatil la interior care îți oferă libertatea de a transporta tot ce ai nevoie pentru a adresa provocările zilnice.

LIBERTATEA ESTE ELECTRICĂ

Avenger este un „concentrat de libertate”, elegant și funcțional, care oferă mult spațiu. Noul Jeep® Avenger oferă performanțe de top și o experiență lipsită de CO2. Te poți baza pe o autonomie lipsită de stres și, datorită încărcării rapide, vei fi gata de plecare într-o perioadă scurtă de timp. Jeep® Avenger, partenerul perfect atât pentru experiențe de condus pe asfalt, cât și pentru excursii off-road.


Detalii tehnice

Back to top