Testează Noul Jeep Wrangler

Prezentare

There’s only one

Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la un alt nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®, datorită anvelopelor de teren de 32 inch, a raportului de demultiplicare de 77.2:1 cu noul motor turbo pe benzină, a transmisiei automate și a unghiurilor îmbunătățite, pentru o capacitate off-road superioară. Niciodată nu a existat un Jeep® Wrangler mai capabil!

Sistem de tracțiune 4X4, diferențial blocabil față și spate, diferențial decuplabil, transmisie automată în 8 trepte, o nouă motorizare 2.0 Diesel & Benzină.

Design cu îmbunătățiri spectaculoase

Noul Jeep® Wrangler ar putea părea familiar, dar dacă arunci o privire mai atentă, vei descoperi upgrade-uri și soluții inteligente la fiecare element. Noul Jeep® Wrangler păstrează esența moștenirii sale, dar este un model cu îmbunătățiri spectaculoase.

Formula autentică a tradiționalului Wrangler: stil iconic, faruri rotunde, grila legendară cu șapte sloturi, inspirată de modelul Jeep® CJ, catadioptrii, plafon și uși detașabile, dar și parbriz pliabil.

Noul Jeep® Wrangler oferă o modalitate mai ușoară de a experimenta libertatea în aer liber, datorită parbrizului ușor pliabil. Procesul necesită îndepărtarea unui număr mai mic de șuruburi, față de modelele anterioare. O nouă bară în culoarea caroseriei este inclusă în structura cadrului permanent al parbrizului. Bara de protecție față este redesenată și oferă duze de spălare integrate inteligent, pentru un aspect fără cusur.

Jantele sunt specifice fiecărei versiuni, iar pentru modelele Sport și Rubicon pasajele robuste de culoare neagră ale roților sunt standard. Rubicon are o gardă la sol mărită, fiind echipat cu anvelope off-road M+S de 32″. La Sahara pasajele roților sunt în culoarea caroseriei.

Noile faruri Premium LED sunt disponibile pentru Sahara și Rubicon, oferind un aspect cu adevărat distinctiv. Pachetul include lămpi de ceață cu LED-uri, stopuri și lumini de zi, pentru pasajele roților. Noul Jeep® Wrangler-ul poate fi echipat cu stopuri opționale cu LED-uri. Stopurile de ultimă generație au un aspect robust, caracteristic vehiculelor Jeep® de câteva decenii.

Fii pregătit pentru aventura vieții tale, într-un interior complet nou! Materiale premium, scaune redesenate, ce oferă un confort sporit (cele din față sunt disponibile și cu funcția de încălzire), spațiu suplimentar pentru pasageri și locuri de depozitare noi, toate acestea, pentru a avea o călătorie de neuitat.

Infotainment

Noul Jeep® Wrangler este complet echipat cu cele mai noi sisteme infotainment și tehnologie de ultima generație. Descoperă a patra generație de sisteme multimedia Uconnect pentru smartphone-urile Apple și Android, cu touchscreen de 7,0 sau 8,4 inch, și multe alte inovații tehnologice, pentru a vă bucura pe deplin de fiecare aventură.

Versiunile Sahara și Rubicon sunt dotate cu un display de 7 inch, integrat în instrumentele de bord, care îți permite să personalizezi setările și grafica afișajului. Display-ul color oferă informații referitoare la sistemul de navigație, informații despre melodia, artistul și postul de radio pe care îl asculți și afișează statusul cutiei de transfer. Display-ul oferă, de asemenea, informații esențiale pentru parcurgerea în siguranță a traseelor off-road, care oferă șoferului o serie de manevre și informații utile, precum înclinarea longitudinală, înclinarea transversală, altitudinea, coordonatele GPS, distribuția cuplului între punți și multe altele.

Sisteme avansate de tracțiune și siguranță

Sistemul Command-Trac® 4×4 dispune de un mod complet nou, de trecere automată de la 2WD la 4WD, atunci când este necesar. Bazându-se pe senzorii de turație a roților și de control al tracțiunii, acest nou sistem, numit Selec-Trac, face ca șofatul pe terenuri accidentate și în orice condiții meteorologice să fie sigur și confortabil, oferind în același timp o eficiență superioară atunci când nu este necesară tracțiunea integrală. Sistemul Command-Trac® 4×4 dispune și de sistemul Selectable Part-Time, care distribuie cuplul în mod egal, 50/50, către axele față și spate, pentru o remarcabilă tracțiune care a făcut din vehiculele Jeep®, mașini 4×4 legendare.

Atunci când este nevoie de tracțiune integrală, ai la dispoziție sistemul de tracțiune integrală Command-Trac® și cutia transfer NV241 GII, care sunt oferite standard pe versiunile Sport și Sahara. Sistemul Command-Trac are un raport de demultiplicare de 2,72: 1, permițându-ți să escaladezi bolovani sau să te plimbi confortabil în jungla urbană. Noul Jeep Wrangler este construit pentru distracția și libertatea de a merge oriunde aventura te poartă.

Jeep® Wrangler oferă funcții active și pasive de siguranță și securitate, pentru ca șoferul și pasagerii să fie în deplină siguranță. Printre sistemele noului Jeep® Wrangler se numără Sistemul de Avertizare Unghi Mort, Sistemul de Detectarea a Obstacolelor din Direcție Perpendiculară, Camera Marșarier, Senzori de Parcare anteriori și posteriori, ABS, Sistem Electronic de Control al Stabilității, Asistență la Frânare, patru airbaguri standard, structură pe șasiu și altele.

Sistemul de Detectare a Obstacolelor din Direcție Perpendiculară te ajută să ieși în siguranță din spațiile de parcare, când efectuezi manevra de mers înapoi și alte vehicule îți blochează vizibilitatea.

Senzorii scanează vehiculele și / sau obiectele care se intersectează cu traseul tău, iar sistemul avertizează printr-o pictogramă aprinsă în oglinda exterioară. Senzori montați în bara de protecție spate detectează obstacolele din spatele și lateralele mașinii tale. Aceștia vor emite o alertă sonoră atunci când te apropi de un obstacol sau atunci când parchezi paralel ori perpendicular.

Performanțele de comportament la impactul lateral și rigiditatea autovehiculului sunt îmbunătățite gratie utilizării oțelului de înalta rezistență care este integrat în montantul B al caroseriei autovehiculului. Lonjeroanele laterale ale șasiului, plasate la o distanță majorată, susțin rezervorul de combustibil, montat la jumătatea autovehiculului între punți, în timp ce, pentru o protecție suplimentară, rezervorul de combustibil este protejat de o placă de 2,5 mm grosime, proiectată pentru a asigura protecție și siguranță la deplasarea în off-road.

Motorizări Noul Jeep Wrangler

Motor 2.2L DIESEL 200 CP

Motorul diesel 2,2 litri, 200 CP, 450 Nm la 2000 rot/min, cu tehnologie MultiJet de a doua generație, patru supape pe cilindru, injecție Common Rail de 2.000 bari, sistem Start&Stop, transmisie automată cu opt trepte, ce oferă un consum redus și performanțe excelente, atât pe șosea, cât și pe off-road.

Motor 2.0L TURBO 270 CP

Motorul turbo, pe benzină, de 2.0 L, 270 CP, 347 Nm la 4100 rot/min, cu patru cilindri este disponibil pe Jeep® Wrangler și este echipat cu sistemul Start&Stop și trasmisie automată cu opt trepte. Sistemul îmbină performanța cu economia de combustibil, pentru a optimiza eficiența propulsiei.

Versiunile noului Jeep Wrangler

Noul Jeep® Wrangler Sahara te va uimi cu un interior elegant și rafinat, dar și prin design-ul iconic al exteriorului Jeep® Wrangler. O mașină unică, ce poate face față oricărei provocari. Un interior premium și cea mai nouă generație de sisteme Uconnect ™.

Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la un alt nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®,  datorită anvelopelor de teren de 32 inch, a raportului de demultiplicare de 77.2:1 cu noul motor turbo pe benzină, a transmisiei automate și a unghiurilor îmbunătățite, pentru o capacitate off-road superioară. Niciodată nu a existat un Jeep® Wrangler mai capabil!

Prețuri Noul Jeep Wrangler

de la 57 384 EUR (TVA inclus)

 • 2.0 Turbo AT8 270 CP Sahara – 57 384 €

 • 2.0 Turbo AT8 270 CP Rubicon – 57 384 €

Detalii tehnice

 • ESP (include Electronic Rollover Mitigation-ERM, Antiblock Brake System-ABS, Brake Assist System-BAS, Traction Control System-TCS, Electronic Brake Force Distribution-EBD) cu calibrare pentru On/Off Road)
 • Scut de protecţie pentru cutia de transfer (exclusiv pentru Jeep Wrangler)
 • Hill Start Assist - Asistenţă la pornirea din rampă
 • Hill Descent Control – Asistenţă la coborârea pantelor
 • Cruise Control și limitator de viteză
 • Sistem de tracțiune integrală COMMAND-TRAC cu factor de multiplicare 2.7:1
 • 2 tetiere posterioare reglabile în înălţime (exclusiv pentru Jeep Wrangler)
 • Punte posterioara cu raport 3.73 (exclusiv pentru motorizarea diesel 2.2 litri)
 • Bare de protecţie de culoare neagră cu design specific Sport
 • Siglă Wrangler amplasată pe aripile faţă (exclusiv pentru Jeep Wrangler)
 • Sistem ISOFIX
 • Bară stabilizatoare anterioară și posterioară
 • Airbag-uri frontale, Multistage
 • Airbag-uri laterale anterioare
 • Scut de protecţie pentru rezervorul de combustibil
 • Keyless go (sistem de pornire fara cheie)
 • Soft-Top detaşabil
 • Banchetă posterioară rabatabilă şi pliabilă nedivizată (exclusiv pentru Jeep Wrangler)
 • Pachetul Sport Plus: UGG – sistem Uconnect cu display HD touch screen de 7.0’’, Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth şi comenzi vocale, HAB – climatizare automata cu 2 zone, XAC – Camera video posterioara, WBG, jante din aliaj de 17” Machined Granite Crystal
 • Află toate detaliile. Solicită oferta!
Back to top