Prezentare

ZONĂ CARGO AMPLĂ

Noul Jeep® Gladiator are o cabină dublă și o benă din aliaj cu dimensiunile 1521 x 1442 mm echipată cu priză protejată de intemperii, lumini LED și sistem de depozitare Trail Rail cu puncte de prindere ajustabile.

LEGENDARA PUTERE Jeep®

Noul Gladiator oferă cea mai bună putere din segmentul său. Propulsorul exclusiv cu șase cilindri 3.0 Multijet turbodiesel și transmisia automată cu 8 rapoarte oferă până la 264 CP și un cuplu de 600 Nm.

EXPERIENȚĂ COMPLETĂ ÎN AER LIBER

Jeep® Gladiator oferă o experiență completă în aer liber grație parbrizului rabatabil, portierelor detașabile și celor trei configurații posibile: plafon hard-top din trei părți, soft-top și top down. Libertate pentru a călători în orice anotimp.

CAMERĂ FRONTALĂ

O echipare unică în segment este camera frontală cu care este echipat modelul Gladiator cu ajutorul căreia pot fi evitate obstacole. Imaginile cu drumul din fața mașinii sunt afișate pe display-ul sistemului multimedia Uconnect, iar camera are un sistem de auto-curățare pentru a garanta imagini clare tot timpul.

BOXĂ AUDIO WIRELESS DETAȘABILĂ

Ia cu tine muzica preferată cu ajutorul boxei audio detașabile Alpine. Noul Gladiator este singurul model din segment echipat cu o boxă audio Bluetooth detașabilă, ușor de folosit. Boxa audio se încarcă în timpul condusului, este rezistentă la praf și poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 90 cm pentru maxim 30 minute.

INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI PENTRU DETALII ȘI OFERTĂ


Detalii tehnice

Back to top