Prezentare

PERFORMANȚĂ INTELIGENTĂ
HYBRID BY JEEP

Tehnologia Jeep e-Hybrid are la bază un motor pe benzină de 1,5 litri turbo, ce livrează 130 CP pe puntea față, cuplat la o nouă transmisie cu dublu ambreiaj în 7 rapoarte, lină și rapidă. În cadrul transmisiei se află un motor electric de 48V, ce poate contribui cu o putere suplimentară de până la 15 kW (20 CP)*, optimizând astfel potențialul motorului cu ardere internă. În comparație cu sistemele tradiționale Mild Hybrid, sistemul Jeep e-Hybrid asigură mobilitate pur electrică, cu motorul pe benzină complet oprit*.

*Funcționarea motorului electric este condiționată de încărcarea bateriei și condițiile de drum.

DESIGN
EMBLEMATIC PRIN NATURA SA

Design-ul inconfundabil și liniile puternice sunt caracteristicile pe care Jeep Renegade le aduce în lumea mobilității hibride. Formele clar definite și puternice reflectă stilul Jeep consacrat, la care se adaugă grila cu șapte fante și farurile LED cu luminile de zi LED în forma specifică rotundă.

INTERIOR
SPAȚIU ȘI VERSATILITATE

Spațiul, confortul și stilul sunt cele trei principii ce ghidează filozofia de design la interiorul lui Jeep Renegade. Habitaclul este spațios, versatil și primitor, în timp ce bordul găzduiește sistemul de infotainment Uconnect cu ecran de 7” în standard și până la 8.4” opțional și display-ul pentru șofer de 7”. Tapițeria din stofă de înaltă calitate sau din piele, cât și materialele plăcute la atingere și cusăturile contrastante completează ambientul interior.

TEHNOLOGIE

e-Creeping
e-Creeping

Eliberând pedala de frână, mașina începe să se deplaseze lent doar cu ajutorul motorul electric.

e-Launch
e-Launch

Datorită tehnologiei hybrid avansate, pornirile lente sunt silențioase și pur electrice, eliberând frâna și acționând pedala de accelerație.

e-Queuing
e-Queuing

Tehnologia e-Hybrid vă permite deplasarea pur electrică în coloana de mașini cu porniri și opriri succesive.

e-Parking
e-Parking

Această tehnologie permite manevre de parcare pur electrice, fără emisii.

SOLICITĂ OFERTA


Detalii tehnice

Back to top