Prezentare

FIAT-LOGO

DOTĂRI  INCLUSE

TEHNOLOGIE

Display multifuncțional de 7” integrat în instrumentele de bord
Sistem multimedia cu touchscreen de 7″
Wireless Apple Carplay/ Android Auto
Încărcător wireless pentru smartphone
Port USB A+C pe consola centrală
EV One Pedal Driving
EV Smart Charging Port

CONFORT

Scaune față încălzite
Parbiz cu degivrare ștergătoare
Oglinzi exterioare încălzite
DRL și stopuri cu LED
Frână de parcare cu acționare electrică și funcție Auto Hold
Bancheta spate rabatabilă nedivizată
Sistem audio cu porturi USB și 4 difuzoare

SIGURANȚĂ

Autonomous emergency braking (AEB) cu recunoașterea pietonilor și cicliștilor
Attention Assist (Sistem de monitorizoare a stării de oboseală)
Lane Control (Lane departure warning + Lane Keeping Assist)
Intelligent Speed Assist
Traffic Sign Recognition
Sistem Isofix pe bancheta spate

fiat-500-baterie

INSPIRAT
DE NATURĂ

Stilul inconfundabil 500 a evoluat din respect pentru natură. Paleta de culori a Noului 500 este inspirată din culorile mediului înconjurător: de la Glacier Blue la Onyx Black, de la Earth Grey la Ocean Green. Lasă-te inspirat de cea mai mare sursă de energie de pe Planetă – natura și experimentează un tip complet nou de mobilitate: mai avansată, mai tehnologizată și mai sustenabilă, dar, mai presus de toate, simplă și la îndemână.

ÎNCĂRCAT PENTRU VIITOR,
ÎNCEPÂND DE ASTĂZI

În modul “Sherpa” poți optimiza parametrii mașinii pentru recuperarea energiei până la destinație. Mulțumită încărcării rapide la 50 kW, poți obține o autonomie de 50 kilometri în mai puțin 8 minute. Noul 500 este disponibil cu o varietate de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou: Easy Wallbox, Connected Wallbox, Cablu de încărcare Type 2 și Fast charge.

TEHNOLOGIA DE MÂINE
PE MAȘINA TA DE ASTĂZI

Viitorul este mai sigur când este asistat de tehnologie: Fiat 500 este prima mașină electrică de oraș cu sisteme de autonomie nivel 2, care te ajută să menții distanța de siguranță, să rămâi pe banda de deplasare și este capabilă să mențină singură viteza de deplasare. Sistemul de infotainment Uconnect™ are o interfață prietenoasă și oferă conectivitate Wireless Apple CarPlay și Android Auto™ **. Poți conecta toate dispozitivele mobile din mașină la Bluetooth, iar cu ajutorul zonei de încărcare wireless telefonul tău va avea mereu baterie.

SOLICITĂ OFERTA


Preț pentru 500e Action fara TVA inclus, valabil prin Programul Rabla Plus 2024, derulat de AFM și finanțat prin Fondul pentru Mediu. Oferta include contravaloarea unui tichete Rabla Plus (25.500 lei), se supune unor termene și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil. Garanție 2 ani plus posibilitatea extinderii acesteia la 5 ani. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Detalii tehnice

Back to top