Prezentare

FIAT Professional
logo-fiat-professional-ducato

Un model iconic de peste 40 de ani, perfect pentru activitățile tale profesionale.
Disponibil și în versiunea 17 m3!

DOTĂRI  INCLUSE

Cruise Control
Camera marșarier
Senzori de parcare spate
Geamuri electrice față cu deschidere secvențială

Proiectoare de ceață cu funcția cornering, senzori de ploaie și crepuscular
Radio standard cu ecran de 5”, Bluetooth, profil Hands-Free și asistenți vocali Siri și Google
Uși spate batante cu deschidere la 270°

Aer condiționat
Inchidere centralizată
Intelligent Speed Assist
Attention Assist
Full Brake Control System

ACEEAȘI SARCINĂ
FĂRĂ COMPROMISURI

Indiferent de motorul pe care îl alegi pentru vehiculul tău comercial, noul Ducato îți garantează volumul de încărcare pe care îl cauți. Cu până la 17m³ capacitate de încărcare și până la 2 tone sarcină utilă, vei avea spațiul necesar pentru orice sarcină profesională.

SIGURANȚĂ ȘI
CONECTIVITATE

Echipat cu conducere asitata de nivel 2, Ducato poate accelera, frâna, reporni și menține automat poziția în interiorul benzii, devenind copilotul tău de încredere. Funcțiile ADAS te sprijină în controlul direcției, accelerației și frânării pe diverse tipuri de teren.

MOTOR DIESEL
EFICIENT

Noua generație de motoare Multijet oferă o varietate extinsă de opțiuni de omologare pentru vehicule ușoare și grele, precum și îmbunătățiri tehnologice suplimentare, menite să reducă consumul de combustibil, emisiile de CO2 și greutatea acestora.

SOLICITĂ OFERTA


Ofertă pentru Fiat Ducato MY2024 versiune Maxi L5 H2 de 15 m3, motorizare diesel CP2.3 Multijet 3 140 CP, cutie manuală, valabilă în limita stocului disponibil și supusă unor termene și condiții.
Finanțare în Euro prin IMPULS-Leasing valabilă pentru persoane juridice cu plata unui avans între 10 – 80% din valoarea mașinii, dobândă 0% p.a. fixă, durată contract leasing 12 – 60 luni, comision lunar: 0.227% x preț CIP, comision analiză dosar 2.5% din prețul CIP + TVA.

Detalii tehnice

Back to top