Noutăți auto

Latest Industry News

DACIA SPRING – Informații noi referitoare la deschiderea comenzilor

Sunteţi parte din cea de-a treia rEVoluţie Dacia. Dacă ați efectuat o precomandă pentru DACIA SPRING și așteptați momentul livrării prin EMILIAN Auto Sibiu, atunci informațiile de mai jos vi se adresează.
Dacia Spring

Dorim să pregătim în cele mai detaliate aspecte deschiderea comenzilor în aplicațiile informatice ale mărcii, astfel încât să vă putem oferi informații cât mai precise referitoare la vehiculul comandat, precum şi aspecte de natură logistică, inclusiv termenele estimative de livrare în funcție de ordinea comenzilor şi de capacitățile de producție disponibile.

În acest context, vă informăm că DACIA va deschide comenzile pentru achiziţionarea de vehicule DACIA SPRING COMFORT PLUS începând cu luna Mai 2021.

Vă vom anunța din timp ziua exactă. Până atunci însă, vă rugăm să rețineți că, de la data deschiderii oficiale a comenzilor, veţi avea la dispoziţie maximum 14 zile pentru a contacta EMILIAN Auto Sibiu, în vederea emiterii bonului de comandă, preluării documentului de plată şi efectuării plății în contul Renault Commercial Roumanie a avansului de minimum 5% din preţul tarif cu TVA inclus, pentru cumpărarea unui vehicul DACIA SPRING COMFORT PLUS.

Ce se întâmplă cu suma plătită la momentul rezervării?

Suma/sumele blocate pe cardul pe care l-ați folosit în procesul de precomandă va/vor fi deblocat/e automat în următoarea perioadă, termenul de deblocare putând suferi diferenţe în funcție de banca emitentă a cardului.

Precizăm că deblocarea sumei/sumelor nu impune nicio obligaţie din partea dumneavoastră şi nu echivalează cu invalidarea sau anularea precomenzii efectuate. Dumneavoastră vă mențineți dreptul de a plasa comanda fermă (dacă doriţi) pentru vehiculul configurat în precomandă, în termenul menţionat mai sus.

Între timp, nu ezitați să contactați EMILIAN Auto Sibiu la numărul de telefon 0731 33 44 55 pentru alte informații. De asemenea, dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă puteți adresa și departamentului de relații cu clienții Vocea Clientului (DACIA) pe adresa de e-mail [email protected] sau telefonic la 0248 500 000.

Back to top